Skip links

Våra tjänster och priser

Vi har över 20års erfarenhet av att hantera packning och transport av ömtåligt gods. Nedan presenterar vi våra tjänster och priser för att underlätta för er. Om ni har ytterligare frågor eller behöver mer information är ni välkomna att kontakta oss på 08-343011. Eller fylla i formuläret HÄR.

Flytt och transport

Vi erbjuder ett brett utbud av transporttjänster, inklusive bud och flytt, både för privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Våra flyttofferter är kostnadsfria och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, inklusive RUT-avdrag.

Klicka här för att fylla i information för kostnadsfri offert

Flytt: 650kr/h ink RUT-avdrag (2man + bil).
Transport till auktionshus: 650kr/h ink RUT-avdrag (2man + bil).
Transport från auktionshus: Fyll i formuläret HÄR
Transport av enstaka objekt: Fyll i formuläret HÄR

Tömning av dödsbo

Vår metod att arbeta med Stockholms främsta auktionshus för att fördela dödsboets tillgångar på ett effektivt och hållbart sätt ger oss en konkurrensfördel. Genom att maximera värdet av tillgångarna och donera
det som inte har ekonomiskt värde till välgörenhet, visar vi att vi inte bara är företag som strävar efter vinst, utan också bryr oss om vårt samhälle och miljön.
Klicka HÄR för kostnadsfri offert.

 

Kostnadsfri offert för hjälp med dödsbo TRYCK HÄR

Dödsboförvaltning

Med över två decenniers erfarenhet har vi specialiserat oss på miljösäker tömning av dödsbon, vilket avlastar våra kunder från både tidskrävande och energikrävande uppgifter. Genom en välbeprövad metodik garanterar vi noggrannhet och omsorg i hanteringen av varje föremål och tillhörighet. Vår professionella och pålitliga tjänst erbjuder ett tryggt och värdigt sätt att underlätta för våra kunder under en känslosam och krävande tid.
Klicka HÄR för kostnadsfri offert.

Transport av grovsopor

För privatpersoner och företag kan vi lösa sorteringen och transporten av era grovsopor till tippen, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något för er. Med vår professionella och pålitliga service kan ni vara säkra på att avfallshanteringen sköts effektivt och miljövänligt. Med oss vid er sida får ni inte bara avlastning utan även trygghet i att ni bidrar till en hållbar framtid.
Klicka HÄR för kostnadsfri offert.

Magasinering

Om ni behöver magasinera gods, så har vi en säker lösning för er. Vårt magasin är utformat för att erbjuda trygghet och säkerhet för era ägodelar under lagringen. Med oss kan ni vara säkra på att ert gods är i goda händer och väl skyddat tills det är dags att använda det igen.

Egna önskemål

Om det finns ytterligare något ni behöver hjälp med, är vi mer än villiga att diskutera det med er. Er tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att uppfylla era behov på bästa möjliga sätt. Tveka inte att ta upp eventuella önskemål eller frågor – vi finns HÄR för att hjälpa er.